LIVRARE

Livrarea produselor se poate face prin curier rapid sau puteti alege optiunea de a ridica produsele personal din sediul Sportys Shop, aflat in Iasi, str. 14 Decembrie 1989, nr.4. (vezi harta)

COSTUL LIVRARII

Curier – plata cu card prin Netopia – 15 lei

Curier – cu plata ramburs – 20 lei

Termenul de livrare al produselor comandate este de 1-2 zile pentru produsele aflate pe stoc si 10-14 zile lucratoare pentru produsele aflate in stocul furnizorilor-precomanda.

Daca termenele de expediere/livrare a comenzii nu pot fi respectate, vanzatorul va anunta cumparatorul si ii va comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care termenul de livrare nu va fi acceptat de catre cumparator, comanda va fi anulata.

Daca stocul unui produs pe site figureaza „disponibil la precomanda”, veti fi contactat de vanzator pentru confirmarea stocului si a termenului de livrare, in functie de disponibilitatea stocului la furnizor. Lipsa stocului la furnizor in cazul unui produs comandat si achitat va duce automat la anularea comenzii si returnarea valorii achitate, in termen de max 3 zile lucratoare.

Dacă informaţiile furnizate de către Cumpărător în legatură cu livrarea sunt incomplete sau incorecte, Vânzătorul nu garantează respectarea termenelor de livrare. Dacă in 36 de ore Cumpărătorul nu va corecta informaţiile pentru a se stabili un nou termen de livrare, Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a anula comanda.

În cazul în care Cumpărătorul nu va fi găsit la adresa de livrare menţionată, curierul va contacta Cumpărătorul pentru a stabili detaliile unei noi livrări. Dacă nici la a treia încercare livrarea nu va fi realizată, coletul va fi returnat Vânzătorului iar comanda va fi anulată.

În cazul în care Cumpărătorul nu poate fi contactat de către Curier, comanda va fi ţinută la depozitul zonal al curierului timp de 3 zile lucrătoare, înainte de a reveni la Vânzător. Cumpărătorul poate plasa din nou comanda respectivă, urmând să suporte în avans costurile transportului anterior (tur-retur), precum şi costurile unei noi livrari, prin metode comunicate direct de reprezentanţii Vânzătorului (transfer bancar, O.P. etc).

RETUR

Cumpărătorul are dreptul să renunţe la produsele achiziţionate de pe Site, fără penalitaţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor OUG 34/2014 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă.

În toate cazurile returnării sau înlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau înlocuire vor fi suportate de catre Cumpărător.

În cazul în care a fost trimis un produs diferit faţă de cel comandat sau cu alte specificaţii (mărime diferită, culoare diferită etc.), taxele de transport vor fi suportate de Vânzător.

Dacă Cumpărătorul doreşte restituirea sumei achitate pentru unul sau mai multe produse, Vânzătorul va efectua transferul sumelor în contul specificat numai după primirea produsului / produselor de la Cumpărător, în termen de 14 zile calendaristice. Vânzătorul va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce Cumpărătorul a returnat produsul cumpărat iniţial.

Renunţarea la cumpărarea unui produs sau înlocuirea acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur şi în următoarele condiţii: – starea produselor trebuie să fie la fel, să nu fi fost purtate sau să nu prezinte urme de uzură sau consum; – produsul trebuie trimis împreună cu toate etichetele şi accesoriile aferente şi intacte, în starea în care au fost expediate de către Vânzător (ex: etichetele să nu fie rupte sau tăiate, produsul să nu fie purtat, spălat etc.). În caz contrar, Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxă pentru aducerea produselor la starea initiala.

Cumpărătorul are dreptul să opteze o singură dată pentru returnarea sau înlocuirea unui produs. Renunţarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată abuz iar Vânzătorul are dreptul să blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat în abuz.

Returul in cazul produselor cumparate la oferta de Black Friday este permis doar in cazul in care produsul prezinta defecte si este acoperit de garantie. Produsele achizitionate la pret promotional de Black Friday nu beneficiaza de dreptul de retur decat pentru garantie, cu notificare prealabila a magazinului.