Termeni si conditii de utilizare a sitului https://echipamentesportive.ro

Folosirea site-ului de fata implica acceptarea explicita a termenilor de utilizare, a conditiilor si a politicii de confidentialitate. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Proprietarul acestui site este S.C. Sportys Shop S.R.L.

S.C. Sportys Shop S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza / schimba / modifica fara o notificare prealabila aceste Conditii generale si continutul site-ului. Pentru a evita orice neintelegere este recomandabil sa verificati aceste sectiuni de fiecare data cand accesati site-ul si doriti sa efectuati operatiuni pe acesta. In acest fel veti actiona in cunostinta de cauza.

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in LEI si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat in cosul de cumparaturi si pe factura fiscala.

I. DEFINITII

1.Termeni

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor produselor vandute de catre S.C. Sportys S.R.L., prin intermediul magazinului virtual care foloseste interfata site-ului https://echipamentesportive catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. Astfel, urmatorii termeni vor insemna :

Cumparator – persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate ce emite o Comanda.

Vanzator – S.C. Sportys Shop S.R.L.

Bunuri – orice produs inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de proprietate intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

3. Securitatea Datelor Personale (Confidentialitate, cookies, informatii personale)

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site. Prin acceptare termeniilor si a condiitilor clientul isi da acceptul de a se folosii datele personale in conformitate cu legile in vigoare. Societatea inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator / utilizator / client. Conform cerintelor legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrare datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificate si completate societate are obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza utilizatorii / clienti. Socieatea nu va colecta date personale despre utilizator / client exceptand situatia in care utilizatorii / clientii isi comunica aceste date.

4. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului incluzand in aceasta notiune texte, imagini, elemente de grafica web, si orice alte date, este proprietatea S.C. Sportys Shop S.R.L.. si a Partenerilor si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris a S.C. Sportys Shop S.R.L.. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. Sportys Shop S.R.L.  nu raspunde si nu poate fi facut raspunzator pentru continut asemanator in echipamentesportive.ro cu cel de pe alte site-uri de profil sau nu, incluzand in aceasta notiune texte, imagini, elemente de grafica web, si orice alte date.

S.C. Sportys Shop S.R.L. asigura utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site in scopul cumpararii produselor si informarii de specialitate, dar nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres si in scris al S.C. Sportys Shop S.R.L.

5. Legaturi catre alte site-uri

S.C. Sportys Shop S.R.L. nu raspunde si nu poate fi facuta responsabila de continutul (intelegand prin aceasta inclusiv natura lor) site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe echipamentesportive.ro. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora..

6. Comunicari electronice

Prin folosirea site-ului pentru cumpararea de bunuri/produse si/sau prin participarea la programele lansate de acesta, utilizatorul isi da acceptul implicit pentru primirea notificarilor in format electronic de la S.C. Sportys Shop S.R.L., incluzand in aceasta categorie comunicari prin e-mail si/sau anunturi pe site.

S.C. Sportys Shop S.R.L. respecta libertatea de optiune si ofera posibilitatea utilizatorilor sa-si exprime dorinta de a nu mai primi comunicari electronice, stopand prin aceasta comunicarea pe e-mail.

7. Responsabilitati privind produsele comercializate

S.C. Sportys Shop S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul acestui site.

S.C. Sportys Shop S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta S.C. Sportys Shop S.R.L. in maximum 48 de ore de la primirea / livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, pentru rezolvare.

S.C. Sportys Shop S.R.L. nu garanteaza ca prezentarile produselor sau orice alte elemente de continut al site-ului sunt lipsite de erori sau ca site-ul ofera informatii complete.

De asemene, S.C. Sportys Shop S.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile si continutul acestuia.

8. Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre S.C. Sportys Shop S.R.L. si client/cumparatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

II. CONTRACTUL COMERCIAL LA DISTANTA

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul https://echipamentesportive.ro Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente :

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

c. Termenii si conditiile contractuale

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

Nu fac obiectul garantiei:

produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente arse sau plesnite etc.;

etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate;

produsele utilizate in conditii neadecvate;

orice modificare adusa produsului pentru imbunatatirea sa fara aprobarea scrisa a producatorului sau vanzatorului;

interventia mecanica sau plastica asupra produselor;

VANZATOR:

S.C. Sportys Shop S.R.L.

CUI: RO35402086

J22/67/2016

Email:contact@echipamentesportive.ro

Sediu Social: IASI, ROMANIA

CUMPARATOR – persoana fizica sau juridica identificat conform Comenzii emise, denumita pe parcursul acestui contract Cumparator

Art. 1. OBIECTUL CONTRACTULUI

Cumparatorul se obliga sa cumpere de la Vanzator, iar Vanzatorul se obliga sa furnizeze produsele solicitate prin Comanda efectuata de catre Cumparator si confirmata de catre Vanzator, in cantitatea specificata de catre Cumparator in cadrul Comenzii.

Art. 2. LIVRAREA PRODUSELOR –

– conform Comenzii solicitate

Art. 3. DURATA CONTRACTULUI

Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre S.C. Sportys Shop S.R.L. a comenzii lansate de Cumparator.

Confirmarea comenzii de catre S.C. Sportys Shop S.R.L. se va face telefonic sau prin e-mail pe adresa de corespondenta furnizata de catre Cumparator.

Art. 4. OBLIGATIILE VANZATORULUI

Sa livreze produsele

Sa livreze produsele comandate de Cumparator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii

Sa informeze Cumparatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial

In situatia in care Cumpartorul denunta contractul in baza prevederilor art. 6.3 inainte de livrarea produselor, renuntand la comanda sa, S.C. Sportys Shop S.R.L. se obliga sa nu mai efectueze aceasta livrare.

Art. 5. OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

Se obliga sa ia la cunostinta de prevederile Conditiilor generale de utilizare ale site-ului de vanzari online echipamentesportive.ro si recunoaste ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit semnarea acestui contract.

Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produselor si valoare transportului) la primirea produselor.

Toate preturile si tarifele prezentate pe https://echipamentesportive.ro sunt finale si includ toate taxele.

Art. 6. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor/Produselor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin posta sau curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. Daca dupa transferul proprietatii Cumparatorul constata diferente intre comanda (factura) si continutul coletului, acesta va notifica in scris Vanzatorul in termen de maxim 3 zile.

Art. 7. DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRATULUI

7.1 Produsele livrate de S.C. Sportys Shop S.R.L. sunt in ambalaj. In caz de retur, produsele trebuie sa vina in acelasi ambalaj in care au fost livrate!

7.2 Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral in scris contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In aceasta situatie Cumparatorul este obligat sa nu desigileze produsele.

7.3 Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului Cumparatorul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor.

7.4 S.C. Sportys Shop S.R.L. va rambursa sumele platite de Cumparator pentru livrarea produselor fara a ii solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre Cumparator.

Art. 8. RASPUNDEREA CONTRACTUALA.

8.1 S.C. Sportys Shop S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut responsabil pentru orice paguba aparuta prin folosirea in orice fel a produselor cumparate. S.C. Sportys Shop S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

8.2 S.C. Sportys Shop S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Art. 9. GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul https://echipamentesportive.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare.

Art. 10. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Art. 11. LEGEA APLICABILA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator conform acestui contract, se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din resedinta de judet a Vanzatorului