2Q==
Uncategorized

Joma prezintă primul pantof oficial al Maratonului de la Florența

Joma prezintă primul pantof oficial al Maratonului de la Florența.
Joma lansează prima ediție a încălțămintei oficiale a maratonului de la Florența cu modelul STORM VIPER de înaltă calitate.
Cu doar câteva luni în urmă, Joma a anunțat că va deveni noul sponsor tehnic al Maratonului de la Florența, care va avea loc în orașul italian pe 27 noiembrie. Încălțămintea oficială STORM VIPER MARATHON OF FLORENCE are un design spectaculos, menținând cele mai recente inovații tehnologice ale modelului, cu un plus de stabilitate și confort.

La prima ediție a Maratonului din Florența sponsorizat de Joma, renumitul brand sportiv, a dorit să capteze identitatea orașului și să o transpună într-un design exclusivist de sneaker. Rezultatul amestecului de culori și forme dă naștere la ceva nemaivăzut pe străzile din Florența.

Design exclusivist inspirat de simbolurile orașului
Două culori se remarcă în cadrul designului STORM VIPER MARATHON FLORENCE MARATHON: roșu și alb, cele ale steagului său. Roșul se întinde de-a lungul întregii fețe, în timp ce albul se află pe talpa intermediară. În această parte, se pot aprecia numeroase flori de crin, incluse și ele în steag, fiind un alt simbol al orașului.

Pe de altă parte, și pe partea laterală a pantofului, puteți citi numele maratonului în alb, contrastând cu restul. De asemenea, logo-ul J apare în culorile steagului italian pentru a termina de a surprinde esența orașului și a țării.

Alăturându-se evoluției tehnologiei STABILIS
Talpa intermediară continuă renovarea ediției precedente, concepută pentru a menține aceeași reactivitate, crescând în același timp stabilitatea prin trei modificări importante: încorporarea STABILIS SYSTEM în călcâi, o bază mai mare pentru impactul de intrare și o talpă mai largă.

STABILIS SYSTEM se aplică printr-o piesă rigidă mai rigidă injectată în călcâi, care conține mișcarea piciorului la intrare, oferind o mai mare stabilitate la pas. Această soliditate îmbunătățește performanța alergătorului, deoarece piciorul nu trebuie să fie fixat înainte de impact. Acest lucru crește protecția articulațiilor, evitând leziunile.

Stabilitatea este întărită cu o talpă intermediară mult mai largă și o formă dreaptă a călcâiului care mărește baza pasului.

Stabilitatea îmbunătățită este ajutată de o ranforsare internă a vârfului. Astfel, alergătorul va simți siguranța noului Storm Viper în toate fazele pasului.

O altă schimbare este confortul oferit de o parte superioară reînnoită, cu mai multă flexibilitate și mai multă ventilație VTS. De asemenea, suportul limbii cu două benzi elastice o menține la locul ei în timpul cursei; iar reducerea cauciucului din talpă reduce greutatea acestei părți. Tehnologia DURABILITY cu rezistență redusă la abraziune continuă să fie folosită pentru a prelungi durata de viață a pantofului.

Storm Viper este un pantof destinat alergătorilor cu un ritm de peste patru secunde, în sesiuni de antrenament de 4 până la 6 zile și competiții de medie și lungă distanță. Dispune de DROP 8, o altă noutate moștenită de la predecesorul său.