2Q==
Uncategorized

Noul pantof oficial al Maratonului din Porto

Noul pantof oficial al Maratonului din Porto. Joma lansează o nouă ediție a Porto Marathon 2022, pantoful său de alergare high-end cu evoluția tehnologiei STABILIS.
Pantoful oficial STORM VIPER MARATHON OPORTO MARATHON a suferit o renovare totală a designului, menținând cele mai recente inovații în materie de tehnologie. Noua versiune continuă cu schimbarea radicală în favoarea creșterii stabilității și confortului.

Maratonul Porto se întoarce pe străzile orașului portughez, la fel și pantoful oficial personalizat exclusiv. Noua ediție a pantofului oficial Porto Marathon este, mai mult ca niciodată, un tribut adus orașului și evenimentului sportiv.

Designul, un semn către meșteșugul local
Combinația de culori adaugă o notă izbitoare și inovatoare adidașilor. Pe de o parte, limba și șireturile sunt realizate în portocaliu, în timp ce partea superioară este roșie. În timp ce puteți vedea desene din cultura portugheză care se întind de-a lungul întregii fețe, dând naștere unui design foarte elegant. Aceste figuri sunt inspirate de ceramica tipică a orașului și sunt un semn de recunoaștere a măiestriei artizanale din zonă.

Pe de altă parte, talpa este albastră, cu numele orașului încorporat pe una dintre laturi. Nu este singurul loc în care iese în evidență, deoarece întregul interior al pantofului include unirea celor două părți: orașul și Joma.

Caracteristici tehnice
Talpa sa intermediară urmează renovarea ediției precedente, concepută pentru a menține aceeași reactivitate și în același timp pentru a crește stabilitatea prin trei modificări importante: încorporarea STABILIS SYSTEM în călcâi, o bază mai mare pentru intrarea în impact și o talpă mai largă.

STABILIS SYSTEM se aplică prin intermediul unei piese mai rigide injectate în călcâi, care conține mișcarea piciorului la intrare și oferă o mai mare stabilitate a pasului. Această rigiditate îmbunătățește performanța alergătorului, deoarece piciorul nu trebuie să fie fixat înainte de impact. Acest lucru sporește protecția articulațiilor, evitând astfel accidentările.

Stabilitatea este întărită cu o talpă intermediară mult mai largă și o formă dreaptă a călcâiului care mărește baza pasului.

Stabilitatea îmbunătățită este ajutată de o ranforsare internă a vârfului. Astfel, alergătorul va simți siguranța noului Storm Viper în toate fazele pasului.

O altă schimbare este confortul, datorită unei fețe reînnoite, cu mai multă flexibilitate și mai multă ventilație VTS. De asemenea, suportul limbii cu două benzi elastice o menține la locul ei în timpul cursei; iar reducerea cauciucului din talpă reducând greutatea acestei părți. Tehnologia DURABILITY cu rezistență redusă la abraziune continuă să fie folosită pentru a prelungi durata de viață a pantofului.

Storm Viper este un pantof destinat alergătorilor cu un ritm de peste patru secunde, în sesiuni de antrenament de 4 până la 6 zile și competiții de medie și lungă distanță. Dispune de DROP 8, o altă noutate moștenită de la predecesorul său.